Magyar Közéleti Szemle

2012. április 16., hétfő

Perindítás előtt, vagyonmegosztás előtt az info sokat ér

A perhelyettesítést, permegelőzést figyelemmel követve jogos a figyelmeztetés: a vagyonmegosztásinfo, válásinfo, illetve a perekkel kapcsolatos információk az ügyfél számára igen hasznosnak minősíthetőek.

Kereseti kérelem megfontolása, előkészítése energiáit az egyezség előkészítése, a szakértő megbízása területén érdemes kamatoztatni.

Válásinfo, vagyonmegosztásinfo a válóper elindítása előtt óvatosságra és költségkímélésre ösztönzi a válóperre elszánt felet.

Válás és vagyonmegosztás egy időben kezdeményezett igazságügyi szolgáltató mediátor megbízás létrejöttével felgyorsítható, rövidebb úton lezárható - a kapcsolatok megőrzése mellett.

Válás utáni vagyonmegosztás olyan súlyos anyagi következményekkel járó per, ahol az egyezség előkészítése szakértő mediátorral sok millió forintban érezhető eredményekkel jár.


Házasság vagyonmegosztás ügyeiben az igazságügyi szakértő megbízása, az igazságügyi mediátor felkérése elemi érdeke minden ilyen jogvitába került férfinak, nőnek.

Válás-vagyonmegosztás jogvitája, peres eljárása, a bírósági tárgyalás egy sorsdöntő időszakot jelent az érintettek életébe, a válás után mindenki élete megváltozik.

Szükséges lehet szakértői vélemény, igazságügyi szakértői, építésügyi költségszakértői közreműködés az adatok, tények pontosításához.


Szolgáltatói névjegy:

Ügyfelek részére bejelentkezés, időpontfoglalás: 

 06-302-164-102  

(hétköznapokon 9-19h)

Minden esetben iratait és levelezését hozza magával! Ha hozzánk fordul, még nem biztos, hogy késő!