Magyar Közéleti Szemle

2012. április 21., szombat

Perköltségek és perindítás költségei időben felmérendőek

Perköltségekre sokan nem gondolnak előre, pedig a perköltség mértéke, a perköltség befizetése a peres eljárás végén lesz aktuális kiadás!

A többm millió forintra is megemelkedő bírósági peres eljárás költségei előtt, a per indítása, a bírósági perindítás előkészítésekor a szakszerű mérlegelés nem kis mértékben csökkentheti a kiadásokat.



Jó tudni és bírósági per közben emlékezni arra, hogy a jogszabályok támogatják a bírósági pert megszakító per közben kialakuló igazságügyi mediátori eljárást.

Minden bírósági perben résztvevő ember számára a tiszta jogi helyzet a leghasznosabb, ehhez a permegelőzés szakaszában a szakértői vélemények nagy támogatást adnak.



Tiszta jogi helyzet az ingatlanok műszaki állapota, beállt értékcsökkenése, műszaki hibák jellege, gyermek kötődése, gyermekelhelyezés feltételei segítségével  fogalmazhatóak meg szakszerűen, pontosan.

Az igazságügyi mediátor a győztes-győztes szolgáltatások egyike, a bírósági per vele lezárulhat még a veszteségek mérséklése mellett!

Költségek mérséklése bírósági perben, válóper költségei optimalizálása, a kapcsolatok kevesebb sérülése ez együtt az igazságügyi mediációban az Önök számára nyitott jogszerű lehetőség!

Szolgáltatói névjegy:

Ügyfelek részére bejelentkezés, időpontfoglalás: 

 06-302-164-102  

(hétköznapokon 9-19h)

Minden esetben iratait és levelezését hozza magával!

 Ha hozzánk fordul, még nem biztos, hogy késő!