Magyar Közéleti Szemle

2012. március 28., szerda

Kereset beadása előtt igazságügyi szolgáltató mediáció

Bírói mérlegelés, tárgyalóterem, tanúk olyan kifejezések, amelyek a jogviták első szakaszában sikert ígérően csengenek - a peres eljárás vége felé azonban a realitás, az igazságügyi szakértő szakmai véleménye jelentősen lehiggasztja a bírósági kereset benyújtása utáni érzelmi állapotokat.

A mediáció szerteágazó szakmai terület, ebből az EK irányelveknek megfelelő igazságügyi szolgáltató mediáció végzi a jogviták, gazdasági viták, családjogi viták megbízható jogvitarendezését.



Elsőrendő a bírósági tárgyalás menete megismerése, ügyvéd megbízása előtt az egyezség centrikus igazságügyi szolgáltató mediátor tanácsadásán, konzultáción való részvétel.

Itt a jogvita és egyezség lehetőségei merülnek fel a konfliktus lehetséges megoldásaival.

Gazdasági mediátor kifejezetten az üzletviteli tanácsadás oldaláról közelít, figyelembevéve az üzleti terv, üzletrészek értékesítése sajátosságait.

Ezekben a jogvitákban a megváltozott cégtörvény és a középpontba helyezett konfliktus együtt érvényesül a mediátor iroda munkájában!

Egyezségi megállapodás egyezségi kötelezettség felvállalása mindenkinek jó megoldás.

Szükséges lehet szakértői vélemény, igazságügyi szakértői, építésügyi költségszakértői közreműködés az adatok, tények pontosításához.


Szolgáltatói névjegy:

Ügyfelek részére bejelentkezés, időpontfoglalás: 

 06-302-164-102  

(hétköznapokon 9-19h)

Minden esetben iratait és levelezését hozza magával! Ha hozzánk fordul, még nem biztos, hogy késő!