Magyar Közéleti Szemle

2012. július 22., vasárnap

Válás közben és válás után a titok: egyezségek szakértővel


Válás az élet egyik legnehezebb helyzete - szakmai segítség nélkül vagyonvesztés és tragédia lehet a vége.
Közös ingatlan használata, közös fedél a válótársak feje felett egy jó szakértői egyezséggel biztosíthatóak.
SZAKÉRTŐK-ELSŐ KÉZBŐL

Ismert emberek, szülők és még gyermektelenek ismerik el évekkel a válás után - a közös tulajdon közös használata nem egyszerű problémát jelent a házasság felbontása után!

Egy jó és alapos egyezségi mediátor szakértő által elkészített megállapodás, annak bírósági jóváhagyásával megkönnyíti a helyzet megoldását.

Egyezség az önként vállalt, kompromisszumok által elért kötelezettségekkel jobban betartható, mint a mások által ránk kényszerített kötelezettségek.

Válóperek ismerői állítják - a válást jól kell előkészíteni és a költségek, a megrázkódtatás lecsökkenthető.

Válóper előkészítésének sikere a válás után érzékelhető igazán.

Közös ingatlan közös használata, vagy másként a közös ingatlan használatának megosztása komoly szakértelmet kíván meg a résztvevők által felkért szakemberektől.

A TFKKE szakértő egyezségi mediátorok a válás hatékony, de gyakorlatias megoldásában vezetik az ügyfeleket a kommunikáció rögös útján.

Egyezségi szakértő időben tesz javaslatot a földmérés munkáira, a földhivatali eljárások feladatainak megosztására a Felek részéről!

Ha a mediátori egyezség alapos és mellékletei kidolgozottak a közös használat válás után évtizedekig zavartalanná válhat!

Közös tulajdon megosztása, válás utáni vagyoni egyezségek az ORSZÁGOS PERMEGELŐZŐ ÉS PERES SZAKÉRTŐI IRODA közreműködésével bíróságokon kívűl is rendezhetőek!
Forduljon hozzánk bátran bárhonnan az országból: 06-302-164-102!