Magyar Közéleti Szemle

2012. december 19., szerda

Peres ügyek megoldása, megelőzése egyezségi szakértői szemlélettel Magyarországon 2012

Hamarosan itt az új Polgári Törvénykönyv. Szabályai részben új szemléletet takar, bíróságokon új gyakorlat válik szükségessé hozzá.

Eddig sem volt könnyű feladat magyar állampolgárként a jogsérelemnél az igazságszolgáltatáshoz fordulni, komoly költségek és komoly idő ráfordításokat vett igénybe akár egy válás, akár egy birtokvédelmi, akár vállalkozások közötti jogvita, per elintézése.

Az Ombudsmanni jelentésekből kiderül, hogy a szegények számára biztosított jogi segítségnyújtás állami szinten akadozik, a vagyontalanok joghoz való hozzáférésében még a Jogpont+ régiós szolgáltatásai állnak rendelkezésére.

Mit tehet a dolgozó, vállalkozó, külföldön munkát vállaló ha vele szemben pert indítanak, vagy Ő kényszerül jogvitába jogainak érvényesítéséhez!

Hosszú idő óta világosan körvonalazódott, hogy a szakértői hozzáértés az egyezségek, a bírósági perek lezárása területén olyan lehetőség, amely millió forintokat takarít meg az ügyfelek számára!



Érdemes tehát az egyezségi szemléletű szakértőkhöz, a reálmediátor szaktanácsadó irodákhoz fordulni egy perindítás gondolatával, egy Önök ellen indult peres üggyel!


Különösen érzékenyek, válságosak a családi jogviták, a válások, amelyek a családokat, családi vállalkozásokat teheti tönkre.

Itt a tanácsadáshoz megtalálhatóak a válás- vagyonmegosztás valódi szakértői,
az Első Magyar Válási Intézet a válás korrekt és együttműködésre építő megoldásainak összeségét kínálja.

Összességében a peres ügyek, jogviták területén is megállapítható az egyezségi szemléletű szakértői irodák díjköteles szaktanácsadásával gyorsabban érhet célhoz, kevesebbet fog a per végén költeni, mint az ingyenesnek mondott általános jogi tájékoztatásokkal!

Forduljon bátran jogvitájával, peres ügyével a következő ügyfélszámokhoz az ünnepek előtt, és ünnepek közben is!

Ha külföldön dolgozik és minden perc számít az ünnepek alatt megoldhatja a tanácsadás, megbízások problémáit!
Hívja: 06-302-164-102 (naponta 9h-19h) 06-306-377-164 (naponta 11h-19h)