Magyar Közéleti Szemle

2013. június 9., vasárnap

Válóperek tanácsadása, gyermektartásdíj tanácsadás permegelőzésben

Válás vidéken. Látszólag nincs különbség egy fővárosban zajló válóperhez képest, azonban az apró hétköznapi különbségek jelentősek.

Gyermekelhelyezés tanácsadás, gyermektartásdíj tanácsadás segít a hétköznapi tévhitek okozta veszteségek csökkentésében.

Tartásdíj tanácsadás lényeges eleme a valós végrehajtás lehetőségek megismertetése.



Egy egzisztenciával rendezkező családnak a válás, a válóper Kecskeméten, Szegeden, vagy Győrben sokkal körülményesebb - ami a feszültségeket is megnövelheti!


Vidéken a város közélete, ismert személyiségei szinte mindenki által ismertek, a kollégák csoprtjai át meg át szövődnek a magánéleti dolgokkal.

A független szakértők - ügyvédek - pszichológusok munkacsoportjával a helyi közösségnél  intimebb és kevesebb feszültséggel járó eljárásokat biztosítjuk Kecskeméten a városlakó és más környékbeli települések lakóinak.


Hasonlóan Győrben a válóper titokban maradása nem könnyű dolog,  még a Veszprémből érkezők is megoldást találhatnak a családon belüli peres ügyeikben.

Vagyonmegosztás, ingatlanok sorsa, cégek üzletrészei szerencsésebb, ha pártatlan és független egyezségi szakértőkkel létrehozott egyezségben oldódnak meg a válóper, a válás során.

Így a válás vidéken nem lesz egyenlő a teljes, vagy részleges vagyonvesztéssel!