Magyar Közéleti Szemle

2013. február 21., csütörtök

Végrehajtás előtt családok, egyedülálló szülők! Társadalmi probléma a devizahitel és a végrehajtás jogi háttere!

Devizahitel, munkanélküliség, családok felbomlása komplex társadalmi probléma


Devizahitelezés, társasházi követelések ügyintézése, végrehajtói eljárások mikéntje a családok számára jogi konfliktusforrás az esélytelenség jellemző terheivel.

Ezen az oldalon nem a politikai, hanem a bíróságok előtt felmerülő, illetve jogsérelmek oldaláról jelentkező összefüggéseket tekintjük át.

Következményük öngyilkosságok, rablások elterjedése, más tekintetben a munkanélküliség és vagyonvesztések.



Legfontosabb ezekben az ügyekben a minél hamarabb történő tanácsadás, konzultáció szakértői irodákkal, jogvédőkkel, ügyvédi irodákkal!

 

 
Ehhez hozzájárul a munkanélküliség statisztikáinak torzító jellege, lassan százezer fő felett vannak, akikről a rendszer "megfeledkezik", sorsukra hagyja őket a rendszer.

Összesítve halmozott, a családokat egzisztenciájában súlyosan fenyegető és károsító folyamatokról kell szólni, amelyek naponta jelennek meg a bejelentkező ügyfelek panaszaiban a velük szemben induló eljárások során.

További jelentős jogsérelem következhet a személyes kézbesítés körülményeiből a családok, adósok számára.

 
Hivatalos küldemények esetében a kézbesítési vélelem megdöntése a legfontosabb tanács minden olyan esetben, ahol szándékos, vagy téves címre küldik a végrehajtási iratokat!

 
Forduljanak az ilyen jogsérelmekkel, ügyekkel a lehető legrövidebb időn belül az ORSZÁGOS PERMEGELŐZŐ ÉS PERES SZAKÉRTŐI IRODA lakossági, vállalkozói ügyfélszolgálatához!
 06-302-164-102 (munkanapokon 9h-19h)!